Oheistuotteilla rahaa salibandy-joukkueen kassaan

Salibandy on Suomessa suosittu laji. Sitä pelataan korkealla tasolla niin miesten kuin naistenkin sarjassa, ja lisäksi maastamme löytyy lukuisia harrastelijaporukoita, jotka kokoontuvat rakkaan lajin pariin useita kertoja viikossa. Oli kyseessä sitten harrastelijaporukka tai ammattitason joukkue, liittyy lajin harrastamiseen aina jonkinlaisia kuluja, kuten esimerkiksi varustekuluja, hallivuokria tai pelimatkojen mukanaan tuomia polttoainekuluja. Jotta jokaisen pelaajan ei tarvitsisi aina raottaa omaa lompakkoaan yllättävien kulujen tullessa vastaan, voi joukkueelle kerätä rahaa esimerkiksi myymällä erinäisiä oheistuotteita.

Oheistuotteet tuovat myös näkyvyyttä

Erilaisia oheis- ja markkinointituotteita hyödyntämällä salibandy-joukkueelle voi saada niin lisävaroja kuin lisänäkyvyyttäkin. Joukkue voi myydä esimerkiksi T-paitoja tai kaulahuiveja, johon on painatettu joukkueen logo tai pelaajien nimet. Jos joukkueella on jo vakiintunut kannattajajoukko, voi myös esimerkiksi joukkueen jäsenistä koottu vuosikalenteri nimikirjoituksineen olla hyvä lisätulon lähde. Painatetut salibandy-pallot voivat toimia puolestaan niin markkinointivälineenä kuin eräänlaisena houkuttimenakin silloin, kun joukkueeseen kaivataan lisää jäseniä. Oheistuotteita myytäessä on usein vain mielikuvitus rajana.

Mistä myytäviä tuotteita kannattaa hankkia?

Kun myyntituotteita hankitaan, kannattaa ostokset luonnollisesti keskittää yhteen paikkaan, sillä tällöin niille saa todennäköisesti edullisen pakettihinnan. Internetistä löytyy useita markkinointituotteisiin erikoistuneita yrityksiä, jotka mahdollistavat omien tekstien tai kuvien lisäämisen tuotteeseen tilauksen yhteydessä. Toimitusajat ovat tavallisesti nopeita, joten oman joukkueen tuotteita pääsee myymään parhaassa tapauksessa jo parin viikon sisällä. Jos ideat lentelevät, etkä malta odottaa, että pääset keräämään rahaa omalle porukallesi, voit napauttaa napsauta tätä ja saada esimakua siitä, millaisia markkinointituotteita on mahdollista hankkia.