Liverpool FC pähkinänkuoressa

Liverpool Football Club on Englannin yksi suosituimpia jalkapalloseuroja. Seura kilpailee Englannin korkeimmalla sarjatasolla Premier Leaguessa, eli Valioliigassa. Sen kotipaikka on Liverpool ja seura perustettiin vuonna 1892, joten sille on kertynyt jo pitkä ja menestyksekäs historia. Jalkapalloseura voitti ensimmäisen mestaruutensa vuonna 1901, ja vuonna 2020 se voitti jo yhdeksännentoista liigamestaruutensa. Liverpool FC on Englannin menestyksekkäimpiä ja arvokkaimpia jalkapalloseuroja kansainvälisessä jalkapallossa. Suomalaisia pelaajia joukkueessa on ollut Sami Hyypiä, joka toimi myös seuran kapteenina, sekä Jari Litmanen ja Lauri Dalla Valle.

Seuralla on vankka fanipohja

Hyvällä menestyksellään seura on oikeuttanut paikkansa jalkapallofanien sydämissä. Liverpool FC on yksi laajimman fanijoukon omaavista seuroista koko maailmassa. Jalkapalloseuran virallinen tunnusväri on punainen ja joukkueen seuraajat on helppoa tunnistaa pukeutumisestaan Liverpoolin punaiseen. Joukkueen lempinimi onkin “The Reds”. Fanituotteita on saatavilla laaja valikoima astioista, asusteisiin ja erilaiseen vaatetukseen. Fanituotteiden avulla on helppo kertoa muille omasta lempiseurastaan ja fanituotteet yhdistävät harrastajia. Fanituote on myös toivottu lahja kaikenikäisille jalkapallofaneille. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.

Miten tukea Liverpool FC:tä?

Meidän suomalaisten on välimatkasta johtuen vaikeaa tukea jalkapalloseuraa kannustamalla sitä paikan päällä, ainakaan kovin usein. Sen sijaan me voimme tukea sitä ostamalla erilaisia fanituotteita ja organisoitumalla muiden joukkueen fanien kanssa erilaisilla fanisivustoilla. Fanittamisesta tekee vielä hauskempaa se, jos voit tehdä sitä yhdessä kavereidesi kanssa. Oletko sinä kenties seuraava punaisten fanittaja?